Excite

De beste hotels in Arnhem en omgeving

Een weekend Arnhem is altijd een goed idee; het stadje is erg mooi om te zien en er is altijd wel iets te beleven. Bovendien hoef je natuurlijk niet eens je hotel veel uit te gaan; in deze goede hotels in Arnhem en omgeving is het namelijk geen straf om wat langer binnen te blijven.

 

Neem het sfeervolle Hotel de Bilderberg bijvoorbeeld. Dit is een van de mooiste hotels in Arnhem en omgeving. Het ligt in het plaatsje Oosterbeek, aan de rand van de Veluwe. Juist door deze mooie locatie vind je hier alle rust en ruimte. Het hotel ademt een prettige sfeer en je kunt hier volop genieten van de faciliteiten, zoals het Italiaanse restaurant, het zwembad en de sauna. Om het hotel kun je natuurlijk ook de mooiste wandelingen maken, of lekker winkelen. Kortom, hier is het altijd genieten.

 

Een alternatief is Hotel Gieling, dat op een paar kilometer van Arnhem ligt. Dit hotel is heel modern en heeft drie sterren. Bezoekers mogen gratis gebruik maken van het sportcentrum in de buurt van het hotel. Ook het parkeren is gratis. Voor wie ook tijdens een weekendje weg nog graag even werkt of de mail bekijkt, is er wifi. Winkelen, Burgers' Zoo bezoeken en zwemmen in Recreatiegebied Rhederlaag zijn een aantal hoogtepunten tijdens je bezoek aan dit hotel.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer hotels in Arnhem en omgeving. Via internet kun je veel leuke last minute reisjes boeken, maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met een hotel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020