Excite

Hotels in Bergen in het mooie Noorwegen

Er zijn voldoende hotels in Bergen, Noorwegen. Deze stad heeft veel historie en je kunt er dan ook prima heen voor een stedentrip. Bekijk zeker de vismarkt en de vele gebouwen tijdens je trip. Bergen is ook een prima plek om te verblijven tijdens een rondreis.

Een luxe hotel is het Clarion Hotel Admiral. Dit hotel ligt op ongeveer driehonderd meter van de vismarkt vandaan, aan de haven. Hierdoor heb je een mooi uitzicht over de haven. Het treinstation ligt ongeveer op 1,5 kilometer van het hotel vandaan. De kamers zijn voorzien van veel luxe. Ook is er een uitgebreid ontbijtbuffet, gratis Wi-Fi en een 24-uurs receptie.

Minder duur is het Thon Hotel Bergen Brygge. Dit ligt in de wijk Brygge, op ongeveer tien minuten lopen van de vismarkt vandaan. Het historische centrum ligt ook op loopafstand. Het hotel is 24 uur per dag geopend en er is een prima ontbijtbuffet aanwezig. De kamers zijn basic, maar wel sfeervol.

Je kunt ook verblijven in het Bergen Travel Hotel. Dit hotel is gevestigd in een pand uit 1970 en ligt in het hart van de stad. Alle bekende bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken. De kamers zijn ingericht met lichte tinten, waardoor het een zeer moderne uitstraling heeft. De meubels zijn gemaakt van hardhout.

Bergen heeft vanzelfsprekend nog meer hotels. Bekijk op internet wat het aanbod is en maak je keuze. Kijk hierbij naar de prijs, de ligging en de faciliteiten van het hotel. Reserveer wel op tijd, anders is het hotel van je keuze misschien al volgeboekt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020