Excite

Hotels in het mooie Boedapest

Er zijn meer dan honderd hotels in Boedapest. Het kan daardoor nog best lastig zijn een geschikt hotel te vinden. Ligt het wel in de goede wijk? Zijn er genoeg faciliteiten en past het wel binnen het budget? Neem vooral je tijd om een goed hotel te vinden. Hier vind je alvast enkele opties.

Continental Hotel Zara is een nieuw hotel. Het opende haar deuren in 2010 en het is een prachtig viersterren hotel, gevestigd in een mooi oud pand dat op 450 meter van de Grote Synagoge is gelegen. Er is een grote daktuin en ook is er een sauna en een fitnessruimte. Natuurlijk heb je ook een prima ontbijt.

Bohem Art Hotel is een bijzonder hotel dat in het hart van Boedapest ligt. Het hotel heeft de uitstraling van een art-galerij en kunstenaars vertonen hier hun werk. Het hotel ziet er trendy uit en is een prima locatie om te overnachten. Er is een ontbijtbuffet met champagne en gratis Wi-Fi.

Vlakbij de voetgangerswinkelstraat van Boedapest ligt Cosmo Fashion Hotel. Bij binnenkomst in het hotel ontvang je een welkomstdrankje: de cosmopolitian. Er is een restaurant met internationale en Hongaarse gerechten en uiteraard kun je ook genieten van een goed ontbijt.

Wil je toch liever een ander hotel? Ook dat kan. Er zijn er immers genoeg. Op internet kun je heel gemakkelijk verschillende prijzen met elkaar vergelijken. Bedenk van tevoren in welke buurt je graag een hotel wilt. Dit maakt het zoeken naar een geschikt hotel al een stuk gemakkelijker.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020