Excite

Hotels Boston: heerlijk overnachten in een prachtige stad

Wie denkt aan een stedentrip, denkt al snel aan een stad als Parijs of Londen. Logisch; die steden liggen op relatief korte afstand. Maar wie heeft ooit bepaald dat een stedentrip kort moet zijn? Je kunt er ook best een van een week of langer maken. En dan is een bestemming als Boston natuurlijk geweldig. Over hotels hoef je niet in te zitten; daarin is echt meer dan genoeg keuze.

Boston is een echte chique stad met een rijke geschiedenis. Dit zie je terug in de hotels. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van de beste faciliteiten en bieden een ongekende service. Dit geldt absoluut voor het Boston Omni Parker House Hotel. Dit hotel is speciaal ingericht voor families, het ligt lekker dicht bij de stad en bezienswaardigheden als het standbeeld van Benjamin Frankrijn, de marktplaats Faneuil Hall en het Aquarium van New England. Gasten kunnen gebruik maken van het restaurant, de bar, de lounge, gratis wifi en natuurlijk de comfortabele kamers die voorzien zijn van onder meer HD televisie.

Ga je niet met kinderen en wil je graag het beste van het beste? Dan is The Langham misschien wel een goede keuze voor je. Ook dit hotel ligt middenin het centrum en alle bezienswaardigheden van Boston liggen bij je om de hoek. Het hotel is gevestigd in een prachtig historisch pand en beschikt onder meer over een binnenzwembad, een sauna, een spabad, een restaurant en talloze comfortabele kamers.

Afbeelding: Flickr account Werner Kunz

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019