Excite

Genoeg keuze voor hotels in Breda

Wanneer je met vakantie bent in het Nederlandse Noord-Brabant is overnachten in een van de vele hotels in Breda een verstandige keuze. Breda kent namelijk verscheidene hotels, waardoor er altijd wel iets naar je smaak tussen zit.

Romantische hotels in Breda

Voor de liefhebbers van romantiek is Breda dé stad bij uitstek om een nachtje door te brengen. Hotel Bliss bijvoorbeeld biedt prachtige luxe suites met elk een unieke inrichting. De suites beschikken standaard over een open haard en een luxe badkamer. Bij aankomst staan er heerlijke hapjes en wijn voor je klaar. Ook bed and breakfast TimeOut aan de rand van het Mastbos is een aanrader, met appartementen in landelijke stijl en uitzicht op de aangrenzende tuin met vijver.

Luxe hotels in Breda

Wanneer je fan bent van de echt luxe hotels, ben je eveneens op je plaats in Breda. Het Amrâth hotel is een viersterrenhotel aan de rand van het centrum van Breda dat overstroomt van luxe. Zo kun je gratis gebruikmaken van het binnenzwembad en de sauna. Ook kun je iedere morgen genieten van een gratis krant. De kamers beschikken allen over een badkamer met toilet en douche of bad, een televisie en een telefoon. Ook gratis internet is een optie.

Budget hotels Breda

Wanneer je waarde hecht aan je nachtrust maar het allemaal niet zo luxe hoeft te zijn, is het Premiere Classe hotel een aanrader. Premiere Classe hotel is onderdeel van de Louvre Hotels Groep en biedt degelijke, betaalbare hotelkamers. Ook Hotel Campanile in Breda heeft prima hotelkamers tegen schappelijke prijzen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020