Excite

Boek prachtige hotels in Breda centrum

Wil je voor een aanstaand weekendje weg precies weten wat de mooiste hotels in Breda centrum zijn? Dan moet je zeker even deze hotels bekijken. Ze zijn stuk voor stuk erg luxe en te vinden in het centrum van de stad. Je bent dus dicht bij alle bezienswaardigheden én kunt het bruisende leven in Breda helemaal zelf ervaren.

 

Apollo Hotel Breda City Centre

Uit de naam kun je al opmaken dat het hier gaat om een van de hotels in Breda centrum. Het Apollo hotel is een viersterrenhotel dat gehuisvest is in een mooi oud pand. Alle kamers zijn geheel gerenoveerd en erg luxe. Ook beschikt het hotel over gezellige terrasjes. De prijzen voor een overnachting in dit hotel vallen best mee, zeker als je bedenkt dat je midden in het centrum zit. De faciliteiten zijn behoorlijk indrukwekkend: van een lounge tot een krant op de kamer en van roomservice tot een wasservice. Natuurlijk is er ook WiFi en biedt het hotel - tegen betaling - parkeergelegenheid.

 

Golden Tulip Keyser Breda

Een van de andere mooie hotels in Breda centrum is het Golden Tulip Keyser Breda hotel. Dit hotel ligt op loopafstand van het Chassé Theater en het altijd spannende Holland Casino. In het hotel kun je terecht in één van de bijna negentig hotelkamers. Ze zijn standaard al voorzien van onder meer televisie, airco en telefoon. Ook beschikt elke kamer over een comfortabele badkamer. Het prijsniveau van dit hotel is eveneens vriendelijk, bovendien worden er regelmatig Specials samengesteld, waarbij je bijvoorbeeld een weekendverblijf kunt boeken tegen een gereduceerd tarief.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021