Excite

Hotels in het centrum van Deventer

Op internet kun je gemakkelijk hotels in het centrum van Deventer vinden. Op sites als Booking.com worden accommodaties met elkaar vergeleken en kun je bovendien jouw keuze direct boeken.

Deventer: stad aan de IJssel

Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland en ligt in de provincie Overijssel. De stad heeft dus een lange geschiedenis en telt veel bezienswaardigheden. Zo kun je het monumentale centrum verkennen, maar ook een van de vele kerken, musea en andere opmerkelijke bouwwerken bezoeken. Daarnaast worden er in Deventer een aantal karakteristieke evenementen georganiseerd die veel bekijks trekken. Op de eerste zondag van augustus wordt bijvoorbeeld de befaamde Boekenmarkt gehouden.

Hotel in het centrum van deze stad

In een historisch gebouw in de binnenstad bevindt zich Hotel de Vischpoorte. Deze accommodatie beschikt over zeven appartementen waarin maximaal vijf personen kunnen verblijven. De appartementen zijn standaard voorzien van een eigen keuken, gratis draadloos internet en een badkamer. Bovendien zijn er in de nabije omgeving van dit hotel veel gezellige eet- en drinkgelegenheden te vinden.

In het hart van Deventer ligt het Hotel Royal Deventer. Het treinstation, de schouwburg en verscheidene bezienswaardigheden zijn daarnaast gemakkelijk en snel te bereiken. Het hotel beschikt over comfortabel ingerichte kamers en tevens over een restaurant en een ruim terras.

Hotel Hanzelogement bevindt zich middenin het gezellige centrum van deze stad. De tien sfeervolle kamers van deze accommodatie zijn voorzien van een kitchenette, en daarnaast kan er dagelijks ontbeten worden in de ontbijtzaal van het logement. In de nabije omgeving zijn bovendien voldoende restaurants te vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020