Excite

Hotels in natuurrijk Costa Rica

Ben je op zoek naar hotels in Costa Rica? Het land wordt door velen gezien als een echt paradijs voor natuurliefhebbers. Brulapen, spinnen, luiaards, kolibries en heel veel reptielen. Ga naar het Nevelwoud of maak een tocht op de Canopy, hoog in de bomen. Om al deze pracht te kunnen zien, wil je natuurlijk verblijven in een hotel in Costa Rica. Er zijn er genoeg te vinden!

Overnacht bij een gezin

Er zijn veel hotels die gerund worden door families en gezinnen. Vaak heb je hier huisjes waar je in kunt verblijven. De meeste hotels op deze manier hebben slechts een paar slaapplekken. Ook zul je goed worden verzorgd. Meestal koken de mensen voor je en krijg je echt de mogelijkheid om lokale gerechten te proberen. Het eten wordt doorgaans buiten gekookt en omdat je midden in de natuur zit, kun je veel dieren spotten.

Simpele overnachtingen

De mooiste manieren om in Costa Rica te overnachten zijn vaak de simpele accommodaties. Je kunt in een klein blokhutje slapen, terwijl je de insecten hoort zingen 's nachts. 's Ochtends word je gewekt door de vele vogels en brulapen.

Goed om te weten

Aangezien Costa Rica bijna helemaal uit jungle bestaat, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden in een hotel:

  • Slaap altijd onder een klamboe. De malariamug is actief in de land, voorkom dus dat je gestoken word.
  • Schud je kleren en schoenen uit voordat je ze aantrekt. Er kan een beest in zijn gekropen.
  • Check de hotelkamer altijd op spinnen: kijk in hoekjes en kasten en laat ze eventueel weghalen.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020