Excite

Hotels Cyprus: niet meer kiezen tussen Griekenland en Turkije

Twijfel jij ook wel eens tussen Griekenland en Turkije? Beide landen zijn lekker warm, erg gezellig en bieden prima waar voor hun geld. Wij maken het maken van de keuze graag gemakkelijk voor je: boek gewoon een verblijf in één van de mooie hotels op het eiland Cyprus! Hier is een deel Turks en een deel Grieks. Tenminste, voor wat betreft de cultuur. Want officieel is het een zelfstandige republiek!

Cyprus brengt het beste van twee werelden bij elkaar: je kunt hier genieten van de gezelligheid en het klimaat dat je zowel in Griekenland als Turkije treft. Bovendien kun je hier gewoon met de euro betalen, ook wel net zo makkelijk. Cyprus heeft misschien niet zoveel bezienswaardigheden als Griekenland of Turkije, maar de dingen die er te vinden zijn, zijn zeker wel indrukwekkend: ruïnes uit de Romeinse tijd, de berg Olympus, de Rots van Aphrodite: het zijn er zo maar een paar.

Hotels in Cyprus kun je ook genoeg vinden. Dat is prettig, want dat betekent dat je er ook voor praktisch ieder budget kunt slagen. Wil je extra voordelig uit zijn? Kijk dan of je een all in arrangement kunt boeken. Qua prijs scheelt het vaak niet zoveel, maar op je uiteindelijke vakantiebudget kan het een flinke slok op de borrel schelen. Bovendien hoef je je dan tijdens je vakantie bijna niet met geld bezig te houden, dat is ook wel fijn!

Afbeelding: Flickr account apdk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020