Excite

Hotels in hartje Den Haag

Op zoek naar hotels in Den Haag? Er is genoeg keuze. Het is daarom aan te raden dat je bekijkt wat je budget is en in welke buurt je wilt overnachten.

 

Kies voor bijvoorbeeld Bel Air Hotel. Dit hotel ligt heel gunstig tussen den Haag en Scheveningen, waardoor alles lekker dichtbij is. Scheveningen kun je heel goed met de tram bereiken. Het hotel beschikt over de nodige luxe. Zo heb je een uitgebreid ontbijtbuffet, een restaurant en een 24-uurs receptie.

 

Veel luxe vind je ook in het Paleis Hotel Den Haag. Dit hotel is een viersterren hotel en je kunt er dan ook echt genieten van de luxe. Het hotel heeft ook nog eens een goede ligging, namelijk in het historische centrum, vlakbij Paleis Noordeinde. De kamers bieden draadloos internet, een luxe ligbad en een mooie inrichting. Als je je een keer echt wilt verwennen, is dit hotel aangewezen.

 

Een ander viersterren hotel is het Parkhotel Den Haag. Er zijn 120 kamers en de mooiste kamers hebben een tuinvleugel. Er is een bar en restaurant aanwezig en een 24-uurs receptie. De ligging van het hotel is ideaal en alle bezienswaardigheden van Den Haag zijn op loopafstand van het hotel.

 

Dit zijn echt luxe hotels. Natuurlijk heeft Den Haag ook minder luxe hotels. Dit betekent dat je lekker goedkoop in de stad kunt overnachten. Op internet kun je een hotel snel boeken. Het is aan te raden dit vooraf te doen, om eventuele tegenslagen te voorkomen. Hoewel er hotels genoeg zijn, is de plaats vaak beperkt!

 (photo © Bertogg)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020