Excite

Tips voor het vinden van leuke hotels in Dublin centrum

Dublin is een populaire stad bij reizigers. Het barst er dan ook van de hotels. Voor alle budgetten zijn er wel overnachtingen mogelijk. Het leukste is natuurlijk als je kunt overnachten in het centrum. Want waarschijnlijk wil je shoppen, uit eten en gezellig uitgaan in het hart van Dublin. En wat is dan fijner als je zo de deur uitloopt en bent waar je wilt zijn. Om je alvast op weg te helpen, zijn hier een paar suggesties om leuke hotels in Dublin te vinden, die in het gezellige centrum liggen.

Hotels boeken en informatie

Op dublin.city-centre-hotels.com vind je behalve hotels in diverse prijscategorieën een schat aan informatie over een verblijf in Dublin. Hier kun je bepalen of je liever in het noordelijke gedeelte van het centrum zit of in het zuidelijke gedeelte. Ook geeft een handige kaart aan waar de hotels liggen. Zo kun je zien of de plek gunstig is als je op zoek bent naar hotels in Dublin centrum. Verder kun je je zoekresultaten filteren op bijvoorbeeld 'traditional style', 'modern/boutique' en 'conference bookings'.

Van budget tot en met 5 sterren

Op de Ierse website goireland.com kun je op verschillende plaatsen in Ierland overnachtingen boeken waaronder ook hotels in Dublin in het populaire centrum. Ook hier vind je een handige kaart. Klik je daarop op het centrum van de Ierse hoofdstad, dan krijg je een overzicht van allerlei overnachtingsmogelijkheden. Daaronder zijn ook ongeveer honderd hotels, waarvan een groot deel in Dublin centrum ligt. Per hotelbeschrijving vind je opnieuw een kaart, veel foto's en uitgebreide informatie over de bereikbaarheid.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021