Excite

Vind hotels in Faro

Zoek naar hotels in Faro. Faro is een hele mooie stad in Portugal, vol prachtige bezienswaardigheden. Natuurlijk wil je hier een keer heen om alles te bekijken. En dan heb je een hotel nodig. Hier zie je alvast een paar voorbeelden van leuke hotels in de stad. Natuurlijk zijn er nog veel meer hotels en heb je genoeg keuzemogelijkheden!

Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Monaco. Dit is een luxe hotel met een buitenzwembad. Je kunt er dus echt ontspannen en genieten. Elke kamer heeft een minibar en gasten hebben een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel ligt op vijf kilometer afstand van het strand van Faro.

Veel goedkoper is Hospedaria Frangaria. Dit hotel ligt op twee kilometer van de luchthaven vandaan en is hierdoor ideaal voor mensen die op zakenreis zijn. Elke kamer heeft een eigen badkamer en er is natuurlijk een ontbijtbuffet. Voor mensen die naar de luchthaven moeten is er een shuttleservice aanwezig.

Een hotel met een ideale ligging is Faro Lounge. Dit ligt namelijk op vijf minuten afstand van het treinstation van Faro. En vanaf hier kun je met de bussen en metro's overal naartoe! Er zijn privékamers maar ook slaapzalen. In de slaapzalen betaal je voor een bed en niet zozeer voor een kamer. Dit is dus best voordelig. Gasten krijgen ook een ontbijtbuffet.

Dit zijn slechts drie hotels. Lijkt één van deze hotels je wat? Boek het dan via de website van het hotel of bij een reisbureau. Je kunt ook verder zoeken om te kijken of er nog andere geschikte hotels voor je zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020