Excite

Hotels Frankrijk: altijd waar voor je geld

De meeste mensen gaan niet dagelijks op vakantie. Geldt dat ook voor jou? Dan zul je het er mee eens zijn dat het belangrijk is dat je tijdens je vakantie waar krijgt voor je geld. Je zult nog even moeten teren op de energie die je tijdens je reis hebt opgedaan. Hotels in Frankrijk bieden je dan precies wat je zoekt: een perfecte combinatie tussen uitrusten en energie opladen. En dan ook nog eens voor een heel betaalbare prijs!

Frankrijk is een van de grootste toeristische bestemmingen van West-Europa. In 2007 kwamen er al ruim 80 miljoen mensen naar dit zonnige land toe en de laatste jaren is dat aantal alleen maar toegenomen. Niet verwonderlijk, want het land biedt niet alleen een prachtige natuur en een lekker weertje, maar ook talloze bezienswaardigheden. Te beginnen met Parijs: wie hier de tijd voor neemt, kan makkelijk een week bezig zijn met alleen het bekijken van de historische bezienswaardigheden!

Als het gaat om bezienswaardigheden en activiteiten, heb je in Frankrijk dus sowieso waar voor je geld. En hoe zit het dan met hotels? Daarvoor geldt natuurlijk dat je wel even je huiswerk moet doen. Vooraf op internet prijzen, beschikbaarheid en recensies checken is geen overbodige luxe. Dit is echter niet uniek voor Frankrijk, maar geldt eigenlijk voor praktisch ieder land.

Denk tot slot nog even na over de reis: Frankrijk is prima met de auto te doen, maar het kan je soms wel een paar kostbare dagen kosten. Vliegen is tegenwoordig ook niet zo duur meer en kan soms een betere oplossing zijn!

Afbeelding: Flickr account Neil Barman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020