Excite

Groene keuze uit hotels in Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige Nederlandse provincie en is met 50.000 studenten een van de grootste studentensteden. Groningen heeft echter naast studiemogelijkheden vele bezienswaardigheden te bieden, waardoor overnachten in een van vele de hotels in Groningen geen overbodige luxe is wanneer je alles wilt bekijken in deze stad.

Luxehotels in Groningen

Wanneer je op zoek bent naar een luxe-overnachting is het Eden City Hotel een aanrader. Dat hotel beschikt over een gratis sauna, een fitnessruimte en een Turks bad. De hotelkamers zelf zijn ook voorzien van luxefaciliteiten en voorzieningen, zoals een ruim ligbad, airconditioning en een televisie. Ook in het landelijk gelegen Hotel Groningen-Westerbroek kun je je onderdompelen in luxe en rust.

Budgethotels

Groningen bezit ook diverse degelijke hotelkamers tegen scherpe prijzen. Bud Gett Hostels bijvoorbeeld is gelegen in het centrum van Groningen en biedt goedkope kamers aan. Ook Hotel Friesland Groningen, dat in het centrum van Groningen ligt, biedt betaalbare hotelkamers aan.

Designhotels in Groningen

Op zoek naar een unieke hotelervaring? Kijk dan eens naar stadshotel het Paleis. Stadshotel het Paleis is een cultureel woon- en werkcomplex waar je diverse creatieve geesten kunt ontmoeten. Stee in Stad is een wel heel bijzonder hotel. Dit hotel is namelijk in een woonwijk gelegen, waardoor je de stad Groningen op een wel heel speciale manier kunt leren kennen. De hotelkamers hebben allen een eigen thema, zoals de Klimt-kamer, die volledig in stijl van deze kunstenaar is. De andere kamers zijn ingericht als prehistoriekamer, Moulin Rouge-kamer, ijskamer en Roos Roze Rozenkamer.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021