Excite

Hotels in Groningen Centrum

Wil je overnachten in de grootste stad van het Noorden? Hotels in Groningen centrum kun je het best vinden op internet zodat je ook meteen jouw keuze kan boeken. We sommen hier alvast een aantal aanraders op!

Karaktervol Groningen

Groningen is veruit de grootste stad van het Noorden en is door de aanwezigheid van zowel een universiteit als een hogeschool tevens een karakteristieke ´studentenstad´. De vele studenten brengen een gezelligheid mee die je kunt proeven in een van de vele cafés en kroegen. Daarnaast zijn er ook voldoende bezienswaardigheden in Groningen te vinden: je kunt de oude Martinitoren bekijken en tevens een rondvaart maken door de oude stadsgrachten.

Hotels in Groningen

Het Martini Hotel Centre is het grootste hotel in het centrum van deze noordelijke stad en biedt knusse kamers die voorzien zijn van een eigen badkamer. Tevens kun je hier ontbijten in een zaal met een uitzicht over Groningen.

In een van de oudste monumenten van Groningen is het Hotel Corps de Garde gevestigd. Het hotel ligt in de Oude Boteringestraat middenin het centrum en dus ideaal om de stad te verkennen.

Hotel Schimmelpennickhuys is eveneens gevestigd in een prachtig monumentaal pand en heeft tevens een omheinde tuin. Dit hotel beschikt over drie restaurants die stuk voor stuk aan te raden zijn.

Midden op de Grote Markt en aan de voet van de Martinitoren staat Hotel de Doelen. Je kunt hier rustig overnachten maar ook genieten van een drankje op een van de vele terrassen in de bruisende binnenstad.

Het Eden City Hotel Groningen ligt tussen het treinstation en de Grote Markt. Dit hotel beschikt over trendy kamers en eveneens een sauna en een Turks stoombad om lekker te ontspannen na een dagje Groningen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021