Excite

Hotels in Duits Hamburg

Er zijn allerlei hotels in Hamburg. Dure, goedkope, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Het is wel aan te raden om hotels goed met elkaar te vergelijken. Hier vind je alvast een paar hotels die in Hamburg te vinden zijn, maar natuurlijk is het aanbod nog veel uitgebreider. Neem dus vooral je tijd om een geschikt hotel te vinden.

Verblijf bijvoorbeeld in Hamburg Marriott Hotel. Dit hotel ligt vlakbij het centrum, op loopafstand van de opera. Ook heb je er vriendelijk personeel en een goed Duits ontbijtbuffet. Er is een spa, een binnenzwembad en een bar. Je kunt er dus vooral veel luxe vinden en het is dan ook een wat prijzig hotel. Wel kun je er veel sfeer verwachten.

Een stuk goedkoper is Lindner Park-Hotel Hagenbeck. Dit hotel ligt vlakbij de luchthaven van Hamburg en is daardoor ideaal voor zakenmensen. In de buurt ligt ook de dierentuin en de Japanse tuin. Natuurlijk heb je ook een busstation vlakbij. Het hotel zelf heeft prima kamers en vriendelijk personeel dat voor je klaarstaat. Het ontbijtbuffet is prima in orde en in het restaurant kun je terecht voor een hapje eten.

Zleep Hotel Hamburg City is een accommodatie die goed is ingesteld op families en zakenmensen. Het is geen groot hotel, maar daardoor wel heel erg sfeervol. Het hotel ligt vlakbij het centrum en bekende bezienswaardigheden kun je te voet prima bereiken. Er is een bar met lounge. Ook is er draadloos internet en natuurlijk heb je een heerlijk ontbijtbuffet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020