Excite

Hotels: handig voor onderweg

Je hebt hotels die heel goedkoop zijn. Vaak deel je de badkamer dan en krijg je er geen eten. Wil je iets meer luxe, dan kun je wel een eigen badkamer krijgen en genieten van een lekker ontbijt. Je hebt ook all inclusive. Dat houdt in dat je alles bij de prijs krijgt, dus ook de drankjes en maaltijden. Ook liggen hotels altijd ergens anders. Je hebt sowieso altijd hotels in de buurt van bezienswaardigheden en bij luchthavens. Maar ook op andere plekken in grote steden heb je hotels. Hoe verder weg van bezienswaardigheden, hoe goedkoper ze doorgaans zijn. Wat je ook wilt, er is altijd wel iets te vinden dat bij jouw keuze past.

Er zijn ook veel bijzondere soorten hotels. In Australië heb je bijvoorbeeld een hotel onder de grond. En in bepaalde landen waar het heel koud kan worden heb je zelfs hotels gemaakt van ijs, de zogenaamde ijshotels. In Las Vegas heb je een hotel in een hoge toren. Het is de hoogste toren van de Verenigde Staten, dus je bent garant voor een mooi uitzicht.

Het vinden van een geschikt hotel is niet zo moeilijk. Op internet heb je allerlei opties om hotels te zoeken. Je kunt dan heel gemakkelijk de prijzen met elkaar vergelijken en opzoeken of de locatie geschikt voor je is.

Afbeelding: Flickr account pagedooley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020