Excite

Hotels in Amerikaans Atlanta

Atlanta heeft veel verschillende hotels. Er zijn goedkope hotels maar ook veel luxe hotels waar je kunt overnachten. Het openbaar vervoer in Atlanta is redelijk goed geregeld, maar als je ver van de bezienswaardigheden en de buitenstad zit, dan kan het wellicht makkelijker zijn met een huurauto. Bedenk dus goed waar je een hotel wilt.

Ga bijvoorbeeld naar het hotel The Georgia Terrace. Het hotel is gebouwd in 1911 en heeft een hele fijne sfeer. Het hotel was ook de gastheer van de première van de bekende film Gone with the wind. Het is een luxe hotel en voorzien van alle gemakken.

Je hebt ook het Hyatt Place Atlanta Downtown. Dit hotel ligt twee blokken van Atlanta aquarium vandaan. Het is een rookvrij hotel en iedere kamer heeft een groot 42 inch flatscreen tv. Ook heeft het hotel een shuttleservice die gasten gratis kunnen gebruiken. De busjes rijden overal heen in een straal van drie mijl.

Dit zijn slechts twee van de bijzondere hotels die je in Atlanta kunt vinden. Er zijn natuurlijk nog veel meer hotels en het is natuurlijk een kwestie van smaak welk hotel je uitkiest. Je kunt de prijzen wel met elkaar vergelijken en zo bekijken welk hotel er bij je past. Op internet is het heel gemakkelijk om hotels met elkaar te vergelijken.

Afbeelding: Flickr account mattlemom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020