Excite

Hotels in badplaats Blankenberge

Blankenberge is één van de bekendste kustplaatsen van België. Samen met Oostende is het de populairste badplaats van België. Met mooi weer is het strand dan ook vol met mensen, maar ook in de wintermaanden komen er veel toeristen naar Blankenberge. De kans is groot dat je er een paar dagen wilt blijven en dan is het handig om een hotel te boeken.

Blankenberge heeft veel hotels gelegen aan zee. Je kunt dan eventueel kiezen voor een hotelkamer met zeezicht. Meestal betaal je hier wel iets extra’s voor. Je kunt ook een hotel kiezen dat aan zee ligt, maar waarbij je geen zicht hebt op de zee. De prijs is dan al wat voordeliger.

Behalve hotels die aan zee liggen, heb je er ook hotels die verder weg liggen. Je bent dan vaak wel binnen loopafstand bij het strand. Deze hotels zijn vaak net wat goedkoper dan de hotels rechtstreeks aan het hotel en hier kun je dus flink veel geld mee besparen.

Houd altijd de aanbiedingen in de gaten. Veel hotels hebben bijvoorbeeld last minutes aanbiedingen ter beschikking. Het kan ook enorm schelen om net buiten het hoogseizoen te boeken. De prijzen van de hotels zijn dan ook doorgaans een stuk lager. Vergelijk altijd meerdere hotels met elkaar, zodat je beter op de hoogte bent van het aanbod en de prijzen.

Afbeelding: Flickr account wolfgangstaudt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020