Excite

Hotels in badplaats Knokke-Heist

Knokke-heist is een populaire badplaats in België. Er is ongeveer twaalf kilometer aan strand, dus je kunt er heerlijk relaxen. Het is een prima locatie om te bezoeken, zowel in de zomer als in de winter. Gelukkig zijn er genoeg hotels waar je kunt verblijven.

Paul’s Hotel is bijvoorbeeld een gezellig hotel dat net buiten het centrum van Knokke-heist ligt. Het hotel is gelegen in een villawijk en daardoor de ultieme plek voor een rustige vakantie. Ook ligt het strand lekker dichtbij, namelijk zo’n tweehonderd meter. Ook leuk is Golfhotel Zoute. Dit hotel ligt vlakbij vier golfbanen en eveneens op loopafstand van het strand. Golfliefhebbers moeten hier dus zeker heen.

Ook leuk is Hotel Albert Plage. Dit hotel ligt eveneens op loopafstand van het strand. Ook kun je heel gemakkelijk bij het casino komen. Het is een knus en klein hotel, waardoor er een fijne, ontspannen sfeer hangt. Hotel Rose de Chopin ligt in het centrum van Knokke-Heist en is daardoor een prima hotel om te overnachten. Op slechts 50 meter afstand heb je een grote winkelstraat.

Er zijn dus genoeg leuke hotels in Knokke-Heist. Het is een absolute aanrader om eens naar de badplaats te gaan. Zorg er wel voor dat je op tijd een hotel reserveert. Hoewel er veel hotels zijn, is de kans aanwezig dat de hotels in het hoogseizoen al snel vol zitten.

Afbeelding: Flickr account jeprior

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020