Excite

Hotels in badplaats Nieuwpoort

Nieuwpoort is een badplaats in België die erg geliefd is bij toeristen. Het is een fijne plaats, waar je met mooi weer lekker op het strand kunt liggen. Minder mooi weer? Je kunt dan nog steeds een mooie strandwandeling maken. Er zijn veel hotels in Nieuwpoort waar je kunt overnachten tijdens je verblijf in de badplaats.

Zo heb je bijvoorbeeld hotel Sandshoved. Dit hotel ligt direct aan het strand. Je kunt er dus een kamer met zeezicht boeken. Ook vind je er de nodige luxe, zoals een driesterren restaurant. Een ander hotel is Hof ter Duinen. Dit is een charmant familiehotel waar rust erg belangrijk is. Het is gelegen aan het strand en je kunt er volledig ontspannen. Je kunt ook kiezen voor Floreal Nieuwpoort. Dit is een hotel gelegen vlakbij het strand en de jachthaven. De winkels zijn ook op loopafstand en daardoor gemakkelijk te bereiken.

Behalve hotels heeft Nieuwpoort ook veel campings, appartementen en bed and breakfast beschikbaar. Je hebt dus genoeg keuze en het is daarom aan te raden om goed te kijken wat er allemaal te vinden is en de prijzen met elkaar te vergelijken. Wees er ook op tijd bij. In het hoogseizoen gaan veel mensen naar Nieuwpoort en zijn de meeste hotels dan ook snel volgeboekt.

Afbeelding: Flickr account bram_souffley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020