Excite

Leuke hotels in Brugge in het centrum

Brugge staat bekend als één van de mooiste steden van Vlaanderen. Net als Antwerpen en Gent heeft de stad aan zijn roemruchte historie een monumentaal centrum overgehouden. Brugge is bovendien uitermate geschikt voor een citytrip vlak buiten Nederland. Leuke en betaalbare hotels in Brugge vind je in het centrum van de sfeervolle Vlaamse stad.

HOTELS IN BRUGGE WAAR TE VINDEN

Een hotel in Brugge kan je natuurlijk boeken bij een reisorganisatie, maar het is veel leuker om zelf een accommodatie te zoeken. Op het internet vind je tal van mogelijkheden om hotels met elkaar te vergelijken. Je vindt scherpe aanbiedingen op Hotels.com en Accorhotel, com, maar de site Booking.com heeft als extra voordeel dat eerdere bezoekers hun reacties en beoordelingen hebben achtergelaten. Zo kan je reeds thuis checken of het hotel voldoet en sta je in Brugge niet voor verrassingen.

HOTEL IN HISTORISCH CENTRUM

Het hotel Eleven B&B ligt in een artistieke wijk aan de rand van het oude centrum van Brugge. Het hotel biedt betaalbare kamers en krijgt op het internet lovende recensies, onder meer omdat gasten de beschikking hebben over gratis parkeergelegenheid. De ruime kamers hebben gratis WiFi en een eigen flatscreen-tv. Tevens heeft het hotel een mooie tuin waar je rustig kunt bijkomen van de stadswandelingen.

GEZELLIGE RESTAURANTS EN TERRASSEN

Hotel Portinari ligt op vijf minuten van de Grote Markt van Brugge en wordt omringd door bars en restaurants. In de aangename Vlaamse zomers kan je rustig genieten op één van de vele terrassen. Daarnaast beschikt het Portinari over een ondergrondse parkeergarage. Dat is extra handig als je de stad even wilt ontvluchten. Haal dan je auto uit de garage en zet koers naar de Belgische kust. De Vlaamse stranden liggen op slechts tien kilometer van de stad.

BRUGGE: WAT TE BELEVEN?

In het historische Brugge kom je ogen en oren tekort. Het eeuwenoude centrum van de Vlaamse stad staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Het autoverkeer wordt zoveel mogelijk uit de stad geweerd, zodat je rustig kunt rondstruinen en genieten van de Dweerstraat, de Prinsenhof en het zicht op de Rozenhoedkraai. Tevens kan je een bezoek brengen aan de brouwerij van Straffe Hendrik, het bier waar de Bruggenaren zeer beroemd om zijn geworden. Je kunt de stad per voet verkennen, maar kunt evenzeer een bus, boot of paardenkoets nemen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021