Excite

Hotels in chaotisch Singapore

Singapore is een mooie stad, met veel prachtige gebouwen zoals tempels, moskeeën en kerken. Het is ook een hele schone stad. Het is er zelfs verboden om kauwgom te eten. Tevens is het er best goedkoop, wat betekent dat je er een redelijk chique hotel kunt vinden tegen een aantrekkelijke prijs.

Verblijf bijvoorbeeld in het Orchard Parade Hotel. Dit ligt op ongeveer tien minuten lopen afstand van Metrostation Orchad vandaan. Je kunt dus alle bezienswaardigheden gemakkelijk bereiken. Het hotel heeft een buitenzwembad op het dak. Ook is er een ruime parkeerplaats waar je de huurauto kunt zetten. Een ander interessant hotel is Pan Pacific Singapore. Dit hotel is namelijk rechtstreeks verbonden met Marina Square Mall. Echte winkelliefhebbers moeten dus zeker voor dit hotel kiezen. Ook is er een buitenzwembad in het hotel en heb je maar liefst acht plekken waar je iets kunt eten.

Natuurlijk zijn er ook veel hotels te vinden in de omgeving van de luchthaven van Singapore. Dit is vooral omdat Singapore een belangrijk overstappunt is voor bestemmingen richting Australië en Nieuw Zeeland. Veel mensen blijven een dagje of soms zelfs slecht een paar uur op Singapore en willen dan ook een hotel in de buurt van de luchthaven. Deze zijn er genoeg te vinden en vaak ook voor hele aantrekkelijke prijzen.

Afbeelding: Flickr account nlann

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020