Excite

Hotels in de pretparken van Orlando

Orlando is een geweldige stad voor jong en oud. Dit komt voornamelijk door de grote hoeveelheid pretparken die de stad te bieden heeft. Een weekje naar Disneyworld is voor iedereen een geweldige belevenis. Disneyworld heeft meerdere themaparken en in ieder themapark vind je ook nog eens allerlei hotels. Je kunt bijvoorbeeld in Disney’s Animal Kingdom overnachten in een leuk hotel. Het uitzicht vanuit je hotel lijkt wel heel erg op de Afrikaanse Savanne: je ziet namelijk echte olifanten, giraffen en andere Afrikaanse dieren lopen. Je kunt natuurlijk ook overnachten in Disneyworld zelf, met een prachtig uitzicht over het pretpark en de toren van Assepoester.

Je kunt natuurlijk ook naar een hotel in het bekende Universal Studios. Beleef de films van wel heel dichtbij. Er zijn ook hier leuke themahotels te vinden die vooral voor filmliefhebbers erg leuk zijn.

Vrijwel ieder pretpark in Orlando heeft wel hotels. Vaak kun je de hotels boeken in combinatie met een entreekaart van het pretpark. Dit is in verhouding doorgaans wel voordeliger. De vraag is alleen of je het waard vindt om in een pretpark te verblijven. Hotels in pretparken kunnen namelijk aardig aan de dure kant zijn. Heb je toch liever iets goedkopers, dan kun je ook buiten de pretparken verblijven. Er zijn enorm veel hotels in Orlando zelf en velen ervan hebben ook een shuttleservice naar de pretparken. Vergelijk de verschillende prijzen met elkaar, zodat je beter op de hoogte bent van het aanbod in Orlando.

Afbeelding: Flickr account sterlic

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020