Excite

Hotels in Domstad Utrecht

Utrecht kent talloze hotels, waarvan sommigen lekker in het centrum zitten en anderen meer bij de snelwegen in de omgeving van Utrecht. Zo kun je overal overnachten en is de stad geschikt voor verschillende soorten mensen. Toeristen gaan lekker in het centrum of een gezellige buitenwijk van Utrecht zitten en zakenlui kiezen doorgaans voor de hotels in de buurt van snelwegen.

Ook heb je hotels in de buurt van Centraal Station, zoals bijvoorbeeld Park Plaza Hotel, een viersterren hotel. Je hebt er leuke faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een sauna en een fitnessruimte die je gratis kunt gebruiken. Wil je een wat minder luxe en meer betaalbare overnachting bij het Centraal Station, dan kun je kiezen voor Havaa Apartments. De appartementen zijn vrij ruim en hebben toch nog enige luxe. Naast het Centraal Station heb je ook nog NH Utrecht Hotel, dat ook op loopafstand van de jaarbeurs te vinden is.

Je kunt er eventueel ook voor kiezen om een hotel te boeken in een stad dat vlakbij Utrecht ligt, zoals bijvoorbeeld Montvoort, Vinkeveen of IJsselstein. Je zit dan in een natuurrijke omgeving en toch op een prima afstand van Utrecht vandaan. Het is er vaak minder druk dan in Utrecht en de prijzen zijn doorgaans erg redelijk. Een heel goed alternatief dus.

Afbeelding: Flickr account marcel030

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020