Excite

Vind hotels in Dublin en slaap in het centrum

Het gezellige Dublin met al zijn pubs is de perfecte bestemming voor een weekendje weg of een stedentrip. Kies voor de hoofdstad van Ierland en geniet van de heerlijke whiskey en de Keltische gastvrijheid. Hotels in Dublin vind je op het internet, ook in het monumentale centrum.

Hotels in Dublin: hoe te vinden

Voor leuk hotels in Dublin in het centrum hoef je niet langer naar het reisbureau. Je kunt ook zelf zoeken op het internet, mits je de juiste websites weet te vinden. Voor een hotel in Dublin kan je kijken op Booking.com, Expedia.nl, Trivago.nl en Dublintourist.com, dat volledig is gericht op het hotelaanbod in Dublin en ook aanvullende informatie over de stad verschaft. Kijk bij het boeken altijd even in de reacties van eerdere bezoekers, zo weet je wat je kunt verwachten. Ook is het belangrijk dat je een hotelkamer boekt in de buurt van een tram- of busstation. Zo kan je alle delen van de stad snel bereiken.

Hotels in Dublin: enkele suggesties

De prijzen voor een hotelkamer in Dublin kunnen sterk verschillen. Het hangt er vanaf welke locatie je wilt en hoeveel luxe je prefereert. Op Budgetplaces.com vind je al hotelkamers vanaf 18 euro, maar je kunt ook kiezen voor luxueuze kamers die meer dan 100 euro per nacht kosten.

The Castle Hotel is een elegante 3-sterren accommodatie en ligt in het hart van Dublin op twee minuten lopen van O'Connell Street, het stadion Croke Park, de belangrijke winkelgebieden en de populaire wijk Temple Bar. Je vindt in dit hotel al kamers vanaf 42 euro per nacht.

Het Charleville Lodge heeft ook 3-sterren maar ligt op tien minuten van het centrum van Dublin. Je verblijft in een prachtig Victoriaans pand en slaapt vlakbij de Guinness brouwerij en het Trinity College. Je vindt al een kamer vanaf 33 euro per nacht.

Dublin: hoe er te komen?

De snelste manier om naar Dublin te reizen is met het vliegtuig. Als je tijdig boekt en een prijsvechter zoals Ryanair kiest, dan vlieg je al voor enkele tientjes naar het prachtige Ierland. Je vindt goedkope tickets op websites zoals Vliegwinkel.nl en Cheaptickets.com. Eenmaal aangekomen op Dublin Airport, dat tien kilometer buiten de stad ligt, reis je met pendelbussen in een half uur naar het centrum. Meer informatie over de luchthaven van Dublin vind je op DublinAirport.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020