Excite

Hotels in Düsseldorf

Het geluk wat je hebt als je naar Düsseldorf gaat, is dat nog lang niet iedereen deze bijzondere stad heeft ontdekt. Toch leent Düsseldorf meer dan uitstekend voor een stedentrip. Je kunt er luxe winkelen, heerlijk eten en flink wat cultuur opsnuiven. Verder heeft de stad zowel een moderne als een authentieke kant, wat de stad afwisselend en bijzonder maakt.

Het moderne centrum van Düsseldorf is te vinden in de trendy Medienhafen. Hier kun je tot laat feesten en uitgaan. Behalve clubs en restaurants zijn hier veel winkels te vinden. Het beste kun je winkelen in de lange winkelstraat Köningsallee. Het oude centrum van Düsseldorf heet Altstadt en hier is het net of je weer terug bent in de middeleeuwen. Een heel bijzondere ervaring die je zeker moet meemaken.

Accommodatie is er in Düsseldorf ook genoeg. Je kunt slapen in luxe hotels of kiezen voor een eenvoudig bed & breakfast. Bepaal eerst of je in het oude of het moderne centrum van Düsseldorf wil slapen. Zo weet je in welk deel van de stad je je accommodatie moet zoeken. Het aanbod is er namelijk vrij groot.

Behalve gezellige plaatselijke hotels en pensions vind je in Düsseldorf ook de bekende hotelketens terug, zoals het Marriott, Radisson BLU en het Sheraton. Ook kent de stad luxe vijfsterenhotels, zoals het Breidenbacher Hof. Je slaapt aan winkelstraat Köningsallee en ervaart alle luxe van een romantisch hotel midden in het centrum.

Afbeelding: Flickr, Dirk Hartung

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020