Excite

Hotels in gezellig Breda

Het makkelijkste is natuurlijk om een hotel in het centrum van Breda te zoeken. Je zit dan vlakbij alle bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Je kunt eventueel ook iets buiten Breda overnachten, zodat je meer natuur om je heen hebt.

Zo is er bijvoorbeeld Novotel Breda, een viersterrenhotel dat op loopafstand van het centrum ligt. Het hotel heeft allerlei faciliteiten voor zowel mensen die willen ontspannen als voor de zakenreizigers. Er is zelfs een buitenzwembad aanwezig. Ook Apollo Hotel Breda City Centre ligt in het centrum. Dit hotel ligt vlakbij het centraal station. Het hotel heeft meerdere vergaderruimtes en een restaurant van hoge kwaliteit.

Wil je toch liever buiten Breda overnachten? Hier zijn ook voldoende opties voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van Restaurant-Motel Gilze? Vanaf dit hotel kun je gemakkelijk naar Breda en Tilburg. Ook een uitje naar de Efteling behoort tot de mogelijkheden.

Dit zijn drie hotels van Breda, maar er zijn er natuurlijk veel meer. Bekijk het aanbod en bedenk wat je eisen zijn qua prijs en ligging. Er zit ongetwijfeld iets tussen wat bij je past. Vergelijk de verschillende prijzen met elkaar en zoek zo een geschikt hotel in Breda.

Afbeelding: Flickr account celestah

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020