Excite

Hotels in goedkoop Tsjechië

Tsjechiëheeft veel boeiende steden. Ga bijvoorbeeld naar Praag, de hoofdstad. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden. De stad staat vooral bekend om de vele mooie gebouwen. Ook Kutna Hora is een stad die zeker de moeite waard is om te bekijken. Juist omdat de stad iets minder bekend is, kun je er het echte Tsjechië zien. Een andere boeiende stad is Olomouc. Deze stad heeft de meeste monumenten van het hele land en je kunt er dan ook veel historie vinden. In alle steden zijn hotels te vinden en doorgaans heb je er ook genoeg op loopafstand van de bezienswaardigheden.

Tsjechië heeft ook veel mooie natuur en mensen gaan dan ook vaak op rondreis door het land. Er zijn natuurgebieden zoals Sumava Nationaal Park, een woud met een lengte van maar liefst 125 kilometer. Ook heb je er Krkonose Nationaal Park, eveneens een bosrijk gebied. Er zijn behalve bossen ook bergen in het land. Bij alle mooie natuurgebieden heb je wel hotels en campings waar je kunt overnachten.

Hotels heb je dus in overvloed in Tsjechië. Bij luchthavens en grote treinstations vind je doorgaans boekingskantoren. Ook staan er vaak mensen die je vragen of je al een hotel hebt. Je kunt met deze mensen goed onderhandelen over de prijs. Let er altijd op dat hoteleigenaren in Tsjechië zelf het aantal sterren mogen bepalen van het hotel. Hecht dus niet teveel waarde aan de sterren bij hotels.


Afbeelding: Flickr account budgetplaces

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020