Excite

Hotels in Hamburg

De Duitse havenstad had ooit een van de voornaamste havens ter wereld. De stad ligt aan de rivier de Elbe en alle meren uit het centrum komen samen in het meer Alster. Dit maakt Hamburg tot een bijzondere stad, één die zelfs de op één na rijkste stad van Europa is. Dat is goed terug te zien in het luxe, schone straatbeeld.

Lekker eten behoort ook tot de vele mogelijkheden van Hamburg. De ruimdenkende geest van de inwoners van Hamburg uit zich deels in het culinaire aanbod, dat behalve uitgebreid vooral zeer divers is. De wereldkeuken is uitstekend vertegenwoordigd en je hebt de keuze uit regionale, nationale en internationale keukens.

Winkelen kun je in Hamburg ook erg uitgebreid, net als uitgaan. Het spreekt voor zich dat met zo’n aanbod ook het aantal hotels en andere accommodatie er niet om liegt. Alleen in het centrum zelf vind je namelijk al zo’n honderd hotels. Daarbij zijn er net buiten het centrum ook veel hotels te vinden. Daar betaal je overigens al snel een stuk minder voor je kamer, terwijl je dezelfde kwaliteit hebt.

Het is zelfs zo dat hoe meer je het centrum uit bent, hoe lager de prijzen worden. Zo kun je al voor heel weinig geld een kamer in een viersterrenhotel boeken buiten het centrum, terwijl je voor een dubbel bedrag in een tweesterrenhotel in hartje Hamburg slaapt. Kijk dus naar locatie en prijs, en dan pas naar het aantal sterren. Vervolgens kun je voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding kiezen.

Afbeelding: Flickr, mawel

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020