Excite

Hotels in Hanzestad Deventer

Deventer is een Hanzestad en je kunt de vele historische bezienswaardigheden dan ook amper over het hoofd zien. De stad heeft ook veel te bieden voor mensen die graag winkelen. Er zijn veel modeboetiekjes te vinden en je kunt er dus echt slagen als je kleding wilt kopen. Ook het uitgaansleven is de moeite waard. Bezoek één van de vele cafés of ga eens naar een concert in het Burgerweeshuis. Hotels zijn er natuurlijk ook in Deventer.

Kies bijvoorbeeld voor Hotel de Vischpoorte Deventer. Dit hotel is gevestigd in een monumentaal pand aan de IJssel. Hierdoor maak je echt kennis met het historische Deventer. Het kan nog luxer. Je kunt ook overnachten in een monumentaal landhuis. Dit vind je in het Het Sandton IJsselhotel. Het hotel is net buiten de drukke stad gelegen en biedt hierdoor veel rust en ruimte. Je kunt de binnenstad bereiken via een pontje.

Deventer heeft enorm veel sfeervolle hotels die de historie van de stad goed laten zien. Vergelijk de verschillende hotels daarom goed met elkaar en zorg dat je op de hoogte bent van de prijzen. Er zijn geregeld leuke aanbiedingen, waardoor je voor een voordelige prijs kunt overnachten in een hotel. Houd deze aanbiedingen in de gaten, want het kan je veel geld besparen.

Afbeelding: Flickr account faceme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020