Excite

Hotels in havenstad Rotterdam

Rotterdam is een leuke stad en er is altijd wel iets te doen. Misschien wil je erheen voor een sportwedstrijd of een concert, maar het kan ook zijn dat je lekker wilt shoppen of de omgeving van Rotterdam wilt bekijken. Natuurlijk zijn er ook veel hotels in Rotterdam, zodat ook mensen die wat verder weg wonen lekker naar de stad kunnen.

Zo is er bijvoorbeeld Bilderberg Parkhotel. Dit hotel ligt midden in het centrum van Rotterdam en er is een mooie binnentuin waar je tot rust kunt komen. Veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Een ander hotel is Delta Hotel Vlaardingen, dat uitzicht heeft op de havens van Rotterdam. Er is een grand café en je kunt er gratis parkeren.

Uiteraard heeft Rotterdam ook veel zakenhotels, waar je terecht kunt voor een zakenreis. Hier vind je vergaderzalen en de ligging is vaak ideaal voor mensen die met de auto of het openbaar vervoer komen. Mensen die niet voor zaken naar Rotterdam moeten, kunnen vaak in deze zakenhotels in het weekend tegen een voordeligere prijs overnachten.

Als je de prijzen en faciliteiten van de hotels goed vergelijkt, zul je ongetwijfeld een leuk hotel vinden dat bij je wensen en eisen past. Met een beetje geluk kun je ook nog profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.

Afbeelding: Flickr account archetypefotografie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020