Excite

Hotels in het drukke Bangkok

Thailand is een heel geschikt land voor een backpackvakantie. Je kunt er een mooie rondreis maken en zo de hoogtepunten van het land bekijken. De meeste backpackvakanties beginnen in Bangkok. Het is dan ook een stad vol overnachtingsmogelijkheden. Er zijn talloze hotels en hostels waar je kunt verblijven.

De hotels in Bangkok zijn een stuk voordeliger vergeleken met de hotels in Europa. Dat komt omdat de prijzen in Thailand sowieso anders zijn dan bij ons. Dingen zijn hierdoor erg goedkoop. Een overnachting kan hierdoor in een hostel soms maar een paar euro kopen. Ook in een hotel ben je nog redelijk goedkoop uit.

Het is dus ook een stuk makkelijker om eens echt luxe te overnachten. In Bangkok is zelfs de prijs van een luxe hotel nog redelijk betaalbaar, al kan het natuurlijk nog steeds wel veel geld zijn. Vergeleken met onze prijzen valt het echter reuze mee.

Vergelijk de verschillende hotels wel goed met elkaar. Zorg dat je in een goede buurt verblijft, want niet alle buurten in Thailand zijn even prettig om te overnachten. Bekijk ook goed wat de prijzen zijn. Hoewel het allemaal erg goedkoop is, kan er nog steeds behoorlijk verschil in zitten. Het kan ook handig zijn om op internet wat reacties te lezen over de accommodatie. Zo weet je zeker of de kwaliteit van het hotel ook in orde is.

Afbeelding: Flickr account argenberg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020