Excite

Hotels in het grote Amerika

Je hebt in Amerika hotels in de grote steden, langs de snelwegen en in natuurgebieden. Vooral in de toeristische gebieden zijn hotels vaak volgeboekt. Ook kunnen ze behoorlijk prijzig zijn. Het is dan ook aan te raden om vooraf je hotel te boeken als je in een grote stad of een bekend nationaal park zal overnachten.

Langs de snelwegen en in kleinere dorpjes vind je ook vaak hotels. Hier kun je prima heen op de bonnefooi. Vaak zijn er wel wat plekken beschikbaar en je hebt veel goedkope hotels op deze plaatsen.

In Amerika heb je behalve hotels ook heel erg veel hostels. Je kunt dan voordelig overnachten en de volgende dag weer verder reizen. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een rondreis maken.

Als je een rondreis maakt en daar ook hotels bij zoekt, dan is het verstandig om de meeste hotels al vooraf te boeken. Vooral bij toeristische plaatsen loop je het risico dat hotels al volgeboekt zijn. Je kunt meestal online al een hotel boeken en er zijn doorgaans ook reacties te vinden van anderen. Ontbijt zit vaak niet bij het hotel inbegrepen, aangezien de Amerikanen vaak buiten de deur eten. Heel soms is er wel een klein ontbijtje met bijvoorbeeld muffins en wat fruit.


Afbeelding: Flickr account http2007

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020