Excite

Hotels in het mooie Malaga

Dat begint met het supergoede Barcelo Malaga. Dit hotel is te vinden in het centrum van Malaga en biedt verschillende kamers aan. De inrichting van dit hotel is modern en geeft je het gevoel dat je in een echte luxe omgeving bent. Dat is overigens ook waar, want dit hotel heeft maar liefst vier sterren!

Ook erg mooi is het Sol Andalusi Health & Spa Resort. Dit resort ligt in Alhaurin de la Torre en biedt je alle mogelijkheden om echt helemaal bij te komen van een intensieve periode. Je kunt hier heerlijk ontspannen. Het resort ligt in een subtropische tuin en heeft een eigen meer. Bovendien ligt het op slechts een kwartier afstand van de Middellandse Zee. Verder vind je hier allerlei luxe mogelijkheden, zoals een bioscoop, een theater, een bibliotheek, een kleine markt, een pianobar met live muziek, enzovoorts. Ook de kamers zijn niet mis; hier vind je onder meer luxe badkamers met hydromassage en airconditioning.

Natuurlijk zijn er nog veel meer hotels in en om Malaga. Gezien de populariteit van deze plaats, is het raadzaam om je hotel vast vroeg te boeken. Dan kun je gebruik maken van regiokortingen én ben je zeker van je plekje. Kortom, twee vliegen in een klap.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Top Rural

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020