Excite

Hotels in het Oosterse Salzburg

Salzburg is een toeristische stad. De binnenstad staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Er zijn dan ook veel historische bezienswaardigheden. Er zijn kerken, kathedralen en andere oude gebouwen. Ook heb je veel musea in Salzburg. Natuurlijk heb je ook heel erg veel hotels in Salzburg.

Ga bijvoorbeeld naar Altstadt Hotel Hofwirt Salzburg. Dit hotel bestaat al sinds 1878 en is gelegen vlakbij het voetgangersgebied Linzergasse van de stad. Het is een prima hotel met veel bekende bezienswaardigheden op loopafstand. Een ander leuk hotel is Hotel Wolf Dietrich. Het is een klein hotel en daardoor erg persoonlijk. Het hotel bestaat uit twee hotels die tegenover elkaar liggen. Hierdoor heeft het hotel een bijzondere uitstraling.

Een gezellig familiehotel is Hotel Turnerwirt. Dit hotel ligt op ongeveer twee kilometer van de stad Salzburg vandaan. Je kunt dus lopend naar Salzburg, maar er zijn ook mogelijkheden om het openbaar vervoer te nemen. Een ander familiehotel is Adlerhof. Dit hotel ligt in de historische binnenstad van Salzburg. Je hebt dus alle bekende bezienswaardigheden op een loopafstand.

De prijzen van hotels in Salzburg zijn erg verschillend. Je hebt zowel hele luxe als vrij simpele hotels. Het is dan ook van belang om vooraf goed te bekijken wat er allemaal voor een hotels zijn. Vergelijk de prijzen en de ligging met elkaar, zodat je het meest ideale hotel zult vinden.

Afbeelding: Flickr account lyng883

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021