Excite

Hotels in het prachtige Napels

Wie wel eens in Rome is geweest en de prijzen daar kent, zal in Napels opgelucht adem kunnen halen. Het is er veel voordeliger om iets te drinken en ook de kledingzaken zijn soms met vijftig procent goedkoper vergeleken met Rome. Ook heeft Napels prachtige historische bezienswaardigheden, zoals kerken, kastelen en andere oude gebouwen. Maak zeker eens een wandeling door het historische centrum en bekijk alle oude gebouwen. Met bordjes staat precies aangegeven hoe de bezienswaardigheid heet en uit welk jaar deze komt.

Een hotelovernachting in Napels is ook een stuk voordeliger dan Rome. Gemiddeld betaal je ongeveer vijftig euro per overnachting. De meest goedkope hotels van Napels zitten bij Piazza Garibaldi, dit is in de buurt van het centraal station. Ook kun je goed overnachten in de omgeving van Centro Storico. Dat is het historische centrum. Er zijn in die omgeving veel goedkope hotels te vinden, maar je hebt er ook duurdere en luxere hotels.

Het kan wellicht ook leuk zijn om bij Pompeii te overnachten. Je zit dan vlakbij een bekende historische bezienswaardigheid en dit spreekt veel mensen aan. Er zijn verschillende hotels in de buurt van Pompeii te vinden en sommige hiervan zijn voor een goed betaalbare prijs.

Afbeelding: Flickr account luciano

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020