Excite

Hotels in het rustige Overijssel

Overijssel heeft veel verschillende streken met prachtige natuur. Zo heb je bijvoorbeeld Twente, Salland en de Kop van Overijssel. In deze streken zijn veel fietsmogelijkheden en talloze leuke bezienswaardigheden. Bedenk als je naar Overijssel wilt waar je ongeveer wilt zijn. In iedere streek heb je ook veel hotels die een fietsenhuur aanbieden. Ideaal voor mensen die graag de provincie op de fiets willen verkennen.

Ook leuk zijn natuurlijk de steden van Overijssel. De grootste steden zijn Zwolle, Enschede, Almelo en Deventer. Hier kun je terecht voor oude bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld kerken. Ook zijn er goede shopmogelijkheden en kun je ’s avonds prima gaan stappen. Iedere stad heeft hotels in de aanbieding in verschillende prijsklassen. Vaak zijn er ook hotels te vinden op loopafstand van de bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden van een stad.

In Overijssel vind je ook enkele bekende attracties. Zo kun je bijvoorbeeld naar Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn. Het zijn gezellige pretparken waar je best een paar dagen kunt blijven. Gelukkig is deze mogelijkheid er ook. In de parken zelf zijn overnachtingsmogelijkheden, maar er zijn ook veel hotels in de buurt.

Waar je ook heen wilt in Overijssel, bekijk vooraf altijd goed wat het aanbod van hotels is. Bedenk wat je graag wilt als extra faciliteiten en bepaal je budget. Zo wordt het makkelijker om een geschikt hotel te vinden in Overijssel. Succes!

Afbeelding: Flickr account faceme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020