Excite

Hotels in het Spaanse Alicante

Alicante heeft als kustplaats enorm veel hotels voor de toeristen te bieden. Er zijn hotels te vinden in allerlei prijsklassen. Je kunt dus prima kiezen voor zowel dure als goedkope hotels. Kies voor bijvoorbeeld een hotel aan zee, of eentje in de stad zelf in de omgeving van gezellige restaurantjes of mooie bezienswaardigheden.

Echt genieten kan bijvoorbeeld in Melia Alicante Hotel. Het is een spa-hotel en dus voorzien van de nodige luxe. Ontspan bijvoorbeeld van een heerlijke massage of geniet van de sauna. In het hotel Be live platino Golf kun je terecht voor een potje golf. Ook is het gelegen vlakbij het strand, dus je kunt je activiteiten afwisselen. Hotel Maya ligt vlakbij het kasteel van Santa Barbera. Ook is het op loopafstand van het strand te vinden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hotels in Alicante. Het is gemakkelijk om deze en andere hotels te vinden als je op het internet gaat zoeken. Je kunt hele overzichten vinden en gemakkelijk selecteren op prijs. Ook kun je vaak reacties lezen van andere mensen, zodat je kunt kijken of het hotel wel echt zo goed is als er wordt beloofd. Vergelijk de prijzen goed met elkaar. Eventueel kun je ook voor een pakket kiezen waarin je bijvoorbeeld een vliegticket en hotel in één keer betaalt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Top Rural

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020