Excite

Hotels in historisch Boston

Boston is een stad in de Verenigde Staten en wordt gezien als hoofdstad van New England. Er zijn enorm veel bezienswaardigheden, omdat het de oudste stad van het land is. Ook zijn er erg veel bedrijven en is het dus niet vreemd dat er zakenmensen naar de stad komen. Er zijn erg veel hotels waar je terecht kunt.

Ga bijvoorbeeld naar het Milner Hotel Boston. Dit hotel ligt op een loopafstand van historische park Boston Common en de Openbare Tuin. Het hotel is gevestigd in een historisch pand en de receptie is 24 uur per dag geopend. Er is een metrostation dichtbij en je kunt ook heel gemakkelijk bij universiteit Harvard komen.

Midden in de historische wijk van Boston, Black Bay, vind je het hotel Lexor. Dit is een luxe hotel en je vindt er dan ook alles wat je nodig hebt. Zo krijg je luxe toiletartikelen en is er een flatscreen televisie aanwezig in de hotelkamer. Je kunt heerlijk dineren in het hotel en er is ook een fitnessruimte aanwezig.

Aan de waterkant ligt Seaport Hotel. Dit hotel biedt kamers met mooi uitzicht over het water. Ook heb je een metrostation op loopafstand. Er is een restaurant en een fitnessruimte. Ook zijn er diverse vergaderzalen voor zakenmensen.

Er is dus genoeg keuze in Boston. Zoek een leuk hotel uit en geniet van de mooie stad!

Afbeelding: Flickr account monkeyatlarge

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020