Excite

Hotels in historisch Nijmegen

Nijmegen heeft veel verschillende hotels. Je kunt kiezen voor hotels in het stadscentrum, zodat je in de buurt bent van veel bekende bezienswaardigheden en ook heerlijk kunt shoppen. Dit is ideaal voor mensen die Nijmegen echt wat beter willen leren kennen. Behalve hotels zijn er ook veel hostels beschikbaar.

Je kunt er ook voor kiezen om een hotel te nemen in de wijken Dukenburg of Lindeholt. Je zit dan redelijk in de buurt van The Matrixx, een bekende discotheek in Nijmegen. Ideaal dus voor mensen die even lekker willen gaan stappen. Ook heb je dan winkelcentrum Dukenburg in de buurt, waar je ook heerlijk kunt shoppen.

In het algemeen kun je heel makkelijk een hotel boeken in Nijmegen. Er is veel keuze en de kamers zijn niet direct vol. Er is echter één uitzondering: de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Er zijn dan enorm veel mensen die naar Nijmegen reizen, om de Vierdaagse te lopen óf als toeschouwer. Houd er in deze periode rekening mee dat je ruim op tijd je hotelkamer moet boeken. De kans is ook aanwezig dat kamers tijdens de Vierdaagse duurder zijn dan normaal.

Wanneer je op een ander moment naar Nijmegen gaat, kun je het beste verschillende hotels en prijzen met elkaar vergelijken. Bekijk wat de ligging ongeveer is van het hotel, zodat je ook weet of het geschikt is voor je.

Afbeelding: Flickr account tjalling

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021