Excite

Hotels in historisch Rome

Overal in Rome vind je hotels. Sommige hotels zijn goed gelegen, bijvoorbeeld vlakbij de bekende bezienswaardigheden. Voor een goede ligging van een hotel betaal je echter ook aardig wat en de meeste hotels op een goede ligging zijn vier- of vijfsterren hotels.

Gelukkig kan het ook een stuk goedkoper. De meeste goedkope hotels zitten in de omgeving van Termini. Dat is het grote station waar treinen, metro’s, trams en bussen samenkomen. Het openbaar in Rome is prima gelegen, dus wie op loopafstand van Termini zit kan gemakkelijk heel Rome bekijken met het openbaar vervoer. Ook lopend is alles goed te doen vanaf Termini. Het Colosseum is bijvoorbeeld slechts een kwartier lopen van Termini vandaan.

In de omgeving van Termini vind je niet alleen goedkope hotels, maar ook veel hostels, waar je helemaal voordelig terecht kunt. De hotels heb je er in alle soorten en maten, dus je kunt goed bekijken wat bij jou past. Bij het ene hotel heb je geen eigen douche, terwijl dit bij het andere wel het geval is. Sommige hotels bieden een gratis ontbijt aan en dit is natuurlijk wel een fijne manier om je dag te beginnen.

Check wel altijd goed of een hotel inderdaad dichtbij Termini ligt. Veel hotels adverteren hiermee, maar in sommige gevallen ligt het hotel twintig tot een half uur lopen van Termini vandaan. Het is aan jou om te oordelen of dit inderdaad dichtbij is.

Afbeelding: Flickr account lightmatter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020