Excite

Hotels in hoofdstad Amsterdam

Amsterdam kent heel erg veel hotels. De prijzen ervan variëren heel erg, maar doorgaans betaal je wel meer dan in andere steden in Nederland. De meeste hotels vind je bij het Museumkwartier en de Grachtengordel. Ook rond het centraal station zijn enkele overnachtingsmogelijkheden. Eventueel kun je ook kiezen voor een hostel, aangezien de prijzen dan een stuk goedkoper zijn.

Hoewel Schiphol niet in Amsterdam ligt, hoort het toch ook bij de stad. Rond Schiphol vind je veel hotels die erg goedkoop zijn. De meeste hotels hebben een shuttleservice van en naar Schiphol. Er zijn ook meer luxere hotels in de omgeving van Schiphol, die geschikt zijn voor bijvoorbeeld zakencontacten.

Wil je vlakbij Amsterdam in een hotel overnachten, kies dan voor Weesp. Hier kun je de auto gratis parkeren op de parkeerplaats en binnen tien minuten ben je met de trein in Amsterdam. Ideaal voor mensen die toch graag naar Amsterdam willen, maar niet midden in de drukte willen. Tevens is een overnachting in Weesp doorgaans wat goedkoper dan Amsterdam.

Let altijd goed op de aanbiedingen. Je kunt veel geld besparen op je hotel als je prijzen goed vergelijkt en ingaat op de aanbiedingen. Soms kan het ook schelen als je een dag eerder of later gaat.

Afbeelding: Flickr account jimq99

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020