Excite

Hotels in Limburg: Valkenburg

Valkenburg is een echte toeristische stad en jaarlijks komen er dan ook erg veel toeristen op af. Gelukkig zijn er genoeg hotels in de stad waar je kunt overnachten tijdens je trip. Er zijn luxere hotels en goedkope hotels, zodat er voor iedereen wel wat is.

Er zijn verschillende familiehotels in Valkenburg. Deze hebben een fijne sfeer en zijn niet echt groot. Je hebt bijvoorbeeld Hotel de Uitkijk, Hotel Atlanta, Hotel het Anker en Hotel Dionysos. Ook vind je hotels in Valkenburg die een goede ligging hebben, zoals bijvoorbeeld in het centrum of op loopafstand van de kasteelruïne. Ook bij de Heunsberg vind je verschillende hotels, vooral handig voor mensen die graag willen wandelen.

In de omgeving van Valkenburg vind je ook hotels, zoals bijvoorbeeld Fletcher Hotel, dat tussen Valkenburg en Maastricht ligt. In de omgeving kun je mooie fietstochten maken en de natuur is er prachtig. Hotel Roo ligt wel in Valkenburg, maar is in een rustig gedeelte van de stad gelegen, zodat je er echt tot rust kunt komen tijdens een trip.

Hotel Eurotel Atlas ligt op loopafstand van de Thermae 2000 en biedt dus een ontspannende tijd aan. Ook hotel Riche ligt op loopafstand van de Thermae 2000 en ook andere bekende attracties kun je te voet bereiken.

Afbeelding: Flickr account bertk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020