Excite

Hotels in mooi Lissabon

Lissabon is een stad met een oud centrum, maar ook met veel hoogbouw. Oud en nieuw ontmoeten elkaar dus hier. De luchthaven ligt vlakbij het centrum en er zijn enorm veel bezienswaardigheden, zoals musea en boeiende gebouwen. Hotels zijn er natuurlijk ook veel.

Zo is er Hotel Turim Suico Atlantico. Een eenvoudig hotel, dat erg centraal is gelegen. Veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel vandaan. Er is een ontbijtruimte en op de kamer heb je ook de nodige faciliteiten. Een ander hotel is Hotel Miraparque, dat een klassieke uitstraling heeft en centraal gelegen heeft. Er is een metrostation op loopafstand. Alle kamers hebben een minibar en een bad of douche ter beschikking. Sana Classic Reno Hotel is een hotel dat in een rustige buurt van Lissabon ligt. Het hotel heeft een zwembad en is daardoor een prima bestemming voor mensen die tijdens hun stedentrip ook echt even helemaal tot rust willen komen. Er is ook een sauna, jacuzzi en zonterras. Omdat er een metrostation in de buurt is, kun je gemakkelijk naar bekende bezienswaardigheden.

Vergelijk de verschillende hotels met elkaar en ga na wat jij belangrijk vindt. Wil je vooral in de buurt van bekende bezienswaardigheden zitten of kies je ervoor om te ontspannen met een zwembad? Het is allemaal mogelijk. Kijk ook naar de verschillende prijzen en probeer zo het goedkoopste hotel te vinden.

Afbeelding: Flickr account wm_arhiv

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020