Excite

Hotels in Mooi Montreal

Montreal heeft erg veel hotels waar je terecht kunt. Er zijn luxe hotels, maar ook simpele hostels. Ga bijvoorbeeld naar The Loft Hotel. Dit is één van de weinige hotels in Montreal dat gebouwd is in de art deco stijl. Het hotel ligt in downtown Montreal en de kamers hebben mooi uitzicht op de stad. Hotel Travelodge Montreal Centre is een museum dat heel centraal gelegen is. Hierdoor heb je alle bekende bezienswaardigheden dichtbij.

Bijzonder is wellicht dat Montreal nog een volledige ondergrondse stad heeft. Dit is een groot complex en het is verbonden met allerlei hallen en tunnels. Er zijn ruim zestienhonderd winkels. Er zijn ook verschillende musea en restaurants. De ondergrondse stad heeft zelfs metrostations. In totaal zijn er 120 uitgangen. Heb je altijd al eens onder de grond willen slapen? In de ondergrondse stad van Montreal vind je ook genoeg hotels in verschillende prijsklassen.

Omdat Montreal vaak wordt gebruikt voor rondreizen, kun je er redelijk goed heen op de bonnefooi. Houd er wel rekening mee dat je altijd de mogelijkheid hebt dat hotels toch zijn volgeboekt. Het is doorgaans wel goedkoper om vooraf je hotel te boeken. Reserveren via internet betekent vaak dat je kunt profiteren van extra kortingen. Houd ook goed in de gaten welke aanbiedingen er zijn. Zo kun je nog meer op de prijs besparen.

Afbeelding: Flickr account montroyal

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020