Excite

Hotels in mooi Sicilië

Sicilië heeft verschillende steden. De grootste en bekendste stad is Taormina. Deze stad ligt het dichtste bij de luchthaven en je vindt er gezellige winkels. Ook is er een grote straat met de echt dure winkels, met bekende topmerken en kun je vanuit Taormina diverse excursies doen. In deze stad vind je ook talloze hotels waar je kunt verblijven. Er zijn zowel goedkope hotels als dure, luxe hotels. Ook leuk is een gezellig familiehotel die je overal in de omgeving vindt.

Een andere stad die wordt aangeraden is Siracusa. Sicracusa is een historische stad met veel Romeinse en Griekse overblijfselen. Bekijk er de oude theaters en maak een mooie stadswandeling. Het is een absolute must om deze stad te bezoeken. Ook in deze stad vind je veel verschillende hotels vinden. Je zit dan vlakbij talloze oude bezienswaardigheden. Houd er wel rekening mee dat een trip naar de Etna een stuk verder weg is.

Een derde stad op Sicilië is Catania. Dit is een gezellige stad, aan de voet van de Etna. Er zijn veel plantages in de buurt, zoals bijvoorbeeld olijven. Er is een haven en er is een indrukwekkende kathedraal. Een tocht maken naar de Etna is er natuurlijk ook heel erg gemakkelijk. Hotels zijn er ook in overvloed en er zijn zelfs hotels met uitzicht op de Etna. Erg bijzonder dus.

Afbeelding: Flickr account neil_weightman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020