Excite

Hotels in Nijmegen

Nijmegen is een populaire bestemming voor een stedentrip. Er zijn veel leuke hotels in Nijmegen, van verwenhotels tot apart aangeklede hotels. Ben je tevreden met een simpel maar goed hotel, dan zijn er een aantal handige websites waarmee je goede goedkope hotels in Nijmegen kunt vinden.

Om te beginnen is Sanadrome een luxe hotel waar je als gast in de watten wordt gelegd. Kenmerkend voor het hotel is het zogenaamde thermenlandschap waar je helemaal tot rust komt. De kamer van het hotel zijn luxe en comfortabel, verder krijg je bij elke booking twee dagen toegang tot de thermen. Bij een lastminute ben je ongeveer 60 euro per nacht kwijt.

Hotel Grand Café Atlanta is een hotel midden in het historische centrum van Nijmegen. Het hotel wordt omring door gezellige cafés, winkels en restaurants. Op loopafstand bevinden zich onder andere de gezellige Waalkade, het concertgebouw, de stadsschouwburg en een aantal bioscopen.

Manna Hotel is tot slot een trendy hotel met een modern interieur. Ook voor zakentrips is het hotel geschikt. Er is een bar die gebruikt wordt voor zakelijke bijeenkomsten. Manna is een stijlvol hotel, maar wel gezellig. Het ligt in het centrum van de stad. Manna Hotel heeft zes suites, ingericht door Lusco Fusco Design.

Goedkope hotel vind je bij websites als hotelaanbiedingen.nl. Hier vind je hotels altijd voor 30 euro per persoon per nacht. In werkelijkheid gaat het niet om zulke goedkope hotels, maar om aanbiedingen of lastminutes. Verder vind je op Tripadvisor.nl een overzicht van hotels in Nijmegen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jen Wen Luoh

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021