Excite

Hotels in Nijmegen: veel historie

Nijmegen is een bijzondere stad. Er zijn veel historische bezienswaardigheden. Dit is niet gek, want Nijmegen bestaat al ruim 2.000 jaar. Ook is het een gezellige stad, waar je goed kunt shoppen. Bezoek eens de verschillende musea en ontdek op deze manier de mooie stad.

Wanneer je meerdere dagen in Nijmegen wilt blijven, dan is een hotel een prima optie. Er zijn veel hotels in de stad te vinden. Het is aan jou om een keuze te maken. Je hebt bijvoorbeeld Amrâth Hotel Belvoir. Dit hotel ligt aan de voet van de waalkade en hierdoor is het centrum op loopafstand. Het is een luxe hotel, met zwembad, sauna en solarium. Je kunt ook kiezen voor het Mercure Nijmegen Centre, dat in het centrum van de stad ligt. Ideaal als je lekker wilt shoppen of bezienswaardigheden wilt zien. Alles is immers op loopafstand. Het hotel heeft een bar en restaurant.

Je kunt ook verblijven in Landgoed Holthurnsche Hof. Dit ligt niet in Nijmegen, maar bij Berg en Dal en de zevenheuvelenweg. Je hebt veel natuur in de omgeving en kunt ook gemakkelijk naar Nijmegen reizen om daar alles te bekijken.

Dit zijn slechts drie hotels. Het spreekt voor zich dat er in en om Nijmegen wel meer hotels zijn. Op internet kun je handige overzichten vinden, zodat je de prijzen goed met elkaar kunt vergelijken. Succes met het vinden van een hotel in Nijmegen!

Afbeelding: Flickr account alplump

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021