Excite

Hotels in Overijssel voor iedereen

Zwolle, Delden, Steenwijk: het zijn zomaar een paar plaatsen in Overijssel, één van de sterkst opkomende vakantieprovincies van Nederland. Overijssel ligt meer in het noorden, en wordt omringd door onder meer Friesland, Drenthe en Gelderland. Wie een hotel boekt in Overijssel, kan in ieder geval rekenen op een gezellige sfeer en een prachtige omgeving.

Een prachtig voorbeeld daarvan is het Sandton Resort Bad Boekelo in Boekelo. Dit is een bosrijk landgoed dat met name aanspreekt als je op zoek bent naar rust. De enorme ruimte om het landgoed zorgt voor optimale privacy. Ook heeft het hotel veel goede voorzieningen, zoals een binnenzwembad, Turks stoombad, solarium en een sauna. Ontspannen kan hier dus erg goed. Bovendien heb je maximaal profijt van je vakantiedagen, want de provincie Overijssel ligt bijna overal wel in de buurt!

In de bosrijke omgeving van Steenwijk vind je het sfeervolle Hotel Huis ten Wolde. Dit hotel heeft zelfs een eigen wellness afdeling met onder meer een mooi terras, een lekker zwembad en natuurlijk een restaurant. De omgeving rond het hotel leent zich prima voor mooie fietstochten. Fietsen kun je bij het hotel zelf huren. En na zo’n tocht, kruip je lekker op de stoel in de salon en laat je je verwennen met een schoonheidsbehandeling of een lekkere massage. Daarna is het zalig slapen in de luxe kamers met onder meer tv en luxe bedden.

Afbeelding: Flickr account Patrick Goossens

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020